Webinar med Bo Tonnquist – Varför fungerar inte projektteamet?

Vet du varför det inte alltid fungerar som det ska i projektteamet? Har du varit med i något projektteam som inte fungerat på bästa sätt?

I detta webinar berättar föreläsaren och författaren Bo Tonnquist om sina erfarenheter, anledningar till att det inte fungerar i projektteamet och tips på nycklar för att lyckas. Bo har i många år arbetat med projektledning och har arbetat med olika sorts team där han kommit fram till varför det inte alltid fungerar i projektteamet. Exicom Software har länge haft ett samarbete med Bo och Baseline Management  i frågor som rör bland annat projektledning. Bo har även skrivit boken ”Projektledning” där han även skriver om Exicom Softwares projekthanteringsverktyg Copernicus Business Suite.

Vi bjuder in dig till ett kostnadsfritt webinar onsdagen den 11 oktober kl 09.00 om varför det inte alltid fungerar i projektteamet och hur du kan lyckas. Anmäl dig här eller läs mer nedan.

Under webinaret kommer Bo bland annat att dela med sig om sina erfarenheter om fördelar med teamarbete och effekten av att arbeta i effektiva team. Han kommer bland annat gå igenom hur du kan skapa och leda effektiva team som ger ett bättre slutresultat i projekten och att alla i teamet trivs på vägen. Det handlar både om ledarskap, planering och verktyg.

ÄMNEN FÖR webinaret

  • Varför fungerar inte teamet?
  • Fördelar med teamarbete
  • 3 nycklar för att lyckas

TID & PLATS

  • Datum: 11 oktober kl. 9:00-9:45
  • Webinaret är helt kostnadsfritt

Bjud gärna med en kollega också.

 

Om talaren Bo Tonnquist

Projektteam
Bo Tonnquist är lärare och konsult med lång erfarenhet av utbildning i projektledning, förändringsledning och marknadsföring. Bo har också mångårig erfarenhet som projektledare, affärsutvecklare och chef. Han var med och utvecklade IPMA:s certifiering i Sverige och har varit medlem av IPMA:s svenska certifieringsstyrelse.
”Oavsett alla nya trender inom projektledning så är det fortfarande i grunderna det brister. Det vill säga kompetens att tillämpa projektmetodiken i praktiken. Behovet ser inte ut att minska avseende utbildning och coachning inom projektledning.”

Välkomna att anmäla er!

Magnus Lundbom