Copernicus Affärssystem

Copernicus är ett högt-kvalificerat modulärt Tid-, Projekt- och ERP-verktyg, som i huvudsak efterfrågas som SaaS från "molnet".

Tidrapportering, Projekthantering och ERP i molnet

Copernicus Project

Ett användarvänligt och kraftfullt verktyg för planering, styrning och uppföljning.
Copernicus Project

Copernicus Time

Funktioner för tidrapportering via webb eller smartphone, attester, planering av schema och flextid och mycket mer.
Copernicus Time

Copernicus ERP

Ett ekonomisystem perfekt anpassat för projektorienterade verksamheter, och med full kontroll över ekonomi, planering och leverans.
Copernicus ERP

Copernicus BPM

Effektivisera centrala processer i er projektverksamhet. Exempelvis processerna för etablering av nya medarbetare, nya kunder och nya projekt.
Copernicus BPM

Affärssystem för projekt- och uppdragsverksamheter

Copernicus är ett högt-kvalificerat modulärt Tid-, Projekt- och ERP-verktyg, som i huvudsak efterfrågas som SaaS från ”molnet”, vilket också inkluderar lösningar för full mobilitet.

I vår lösning får du möjlighet till en helhetssyn över planeringen och den ekonomiska uppföljningen vilket ger möjlighet att omedelbart agera på informationen. Våra specialiserade konsulter står redo att assistera före, under och efter driftstart, vilket ger dig möjlighet att finslipa just din tillämpning så att den stöder just din verksamhet till 100 %.

Vår vardag är att integrera hela eller delar av vår lösning in i komplexa befintliga miljöer, så inget behov att ”kasta ut” en hel befintlig lösning som faktiskt har delar som fungerar bra.

Det har visat sig att våra lösningar är mest kostnadseffektiva för organisationer eller avdelningar med typiskt 50 medarbetare och uppåt, men om kraven är höga kan vi naturligt passa ändå. Uppåt finns egentligen ingen gräns då vi idag också jobbar med några av Sveriges större företag.

Självklart kan vi tillhandahålla de allra senaste varianterna av digitalisering, mobila lösningar, konnektivitet samt säkerhet. Vi satsar nu t ex på AI och Machine Learning för att du som kund skall få ut allt av dina affärskritiska data. Målet är att du skall få ut så mycket värde som möjligt så snabbt som möjligt.

Oavsett om du behöver en ny lösning p g a tekniska orsaker, (såsom gammal teknologi, behov av konsolidering och/eller dyra uppgraderingar) eller av affärsmässiga orsaker (utveckling, effektivisering, styrning) så kan vi hjälpa dig.

Prissättningen är en enkel månadsavgift baserat på det faktiska nyttjandet, således en modell att kunna skala i.