Projektledning för alla behov – så kan Copernicus Project hjälpa ditt företag

När du ska genomföra stora som små projekt behöver ditt företag ett affärssystem som fungerar. Copernicus Project har kraften som behövs, med flera smarta verktyg utvecklade för att stödja dina processer – och spara pengar.

Många företag vittnar om att det kan vara svårt att ta sina projekt i mål på utsatt tid. En del har också problem med att hålla sig inom uppsatta budgetramar. Detta leder i sin tur till att kunderna inte får sitt önskade resultat. Men affärssystemet Copernicus Project har lösningarna för att göra projekten effektiva och lönsamma för verksamheten.

 

Går att använda överallt

Webbaserade Copernicus Project passar företag med fler än 30 anställda som jobbar med olika sorters projekt. Det är ett affärssystem som kan användas av alla inom verksamheten: ekonomichef, vd, projektledare med mera.

Tack vare den tillgängliga och smidiga webbmiljön kan Copernicus Project nås enkelt både på distans och på kontoret – ständigt uppdaterat med all information om planering, tidrapporter och budget.

 

Lättare tidrapportering med app

Copernicus Project har flera intelligenta verktyg som hjälper dig på traven under ditt projekt. Till exempel finns det en unik funktion för projektprognoser som gör det möjligt för projektledaren att få en automatiskt uträknad prognos. Det finns också moderna appar som är synkade med smartphonens funktioner, som tidrapportering på kalenderbokningar.

Med Copernicus Project går det att gå fram tydliga och detaljerade rapporter om hur resurser inom företaget används för projekten så att du hittar rätt balans mellan tidsåtgång och resultat. Något som också ökar insikten i projektet inom organisationen.

 

Skräddarsy projekthanteringen

Om ditt företag behöver vissa projektfunktioner men inte andra, går det att anpassa Copernicus Project efter storleken på projektet. Detta hjälper dig att sätta en budget på en lagom nivå som gör det enklare att genomföra det.

Den kunskap som finns inom Copernicus är inbyggt i affärssystemet. En av dem som står bakom Copernicus Project är Ingemar Fridmar, utbildad ekonom med lång erfarenhet av att jobba med projekthanteringssystem.

 

“Ska stödja dig”

– Den främsta uppgiften för Copernicus Project är att du ska kunna fokusera på din affär. Det är ett system med rik funktionalitet som kan skalas upp eller ner beroende på hur mycket företaget växer. Men i grund och botten ska Copernicus Project helt enkelt fungera och stödja dig så att du kan ta rätt beslut baserat på den värdefulla information som det innehåller, säger Ingemar Fridmar, ekonomichef på Copernicus.

 

Kontakta oss på 24SevenOffice för att veta mer om Copernicus Project och hur vi kan hjälpa dig med dina projekt – utifrån dina behov.