Få ut mer av företagets projekt – med Copernicus Project

Smartare och enklare projektstyrning efterfrågas av de flesta företag för att projekten ska vara lönsamma. Copernicus Project är ett användarvänligt och kraftfullt affärssystem som ser till att företagets projekt går i mål i tid och dessutom hålls inom budgeten.

Oavsett om det är ett stort och komplext projekt eller om det är ett mindre finns det många olika utmaningar som företag behöver ta sig an. Genom att använda Copernicus Project underlättas resan avsevärt tack vare flera av de verktyg som är inbyggda i affärssystemet.

 

“Tidrapportera på bussen”

Ett av de viktigaste verktygen som Copernicus Project erbjuder är apparna för tidrapportering. Eftersom de är moderna och användarvänliga blir det enkelt för användarna att komma in i en rutin att tidrapportera. Att fler användare tidrapporterar skapar bättre kontroll över framstegen i projektet och ger överblick i tidsåtgången, vilket betyder att kostnaderna inte skenar.

– Vi har jobbat hårt för att göra tidrapporteringen användarvänlig, med funktionen att kunna koppla kalenderbokningar i telefonen via appen. Nu kan du sitta på bussen och rapportera din tidsåtgång, berättar Ingemar Fridmar, ekonomichef på Copernicus.

 

Allt under ett tak

Med Copernicus Project går det dessutom att på ett enkelt sätt samla alla delar av projektet, eftersom det är ett system som inkluderar planering, styrning och uppföljning. All data som behövs ligger i samma system, vilket innebär mindre dubbelarbete, möjlighet att automatisera manuella processer samt snabbare tillgång till information. Något som sparar pengar och tid och ökar lönsamheten.

En funktion som sticker ut med Copernicus Project är möjligheten att söka medarbetare till ett projekt i två olika bolag samt även koncernfakturering mellan bolag. Det är också enkelt att rapportera tid, reseräkningar och inköp mot projekt i andra bolag.

 

Säkerheten själv

Något som kanske inte alltid hamnar i det direkta blickfånget när det handlar om olika affärssystem och dess fördelar är säkerheten. På den fronten anser Ingemar Fridmar att Copernicus Project har gått i bräschen.

– Funktionalitet är såklart oerhört viktigt, men det behöver finnas ett bra skydd så att den känsliga informationen som hanteras i systemet inte läcker. Copernicus Project är molnbaserat och ser till att all data lagras på samma ställe, tryggt och säkert, säger Ingemar Fridmar.

 

Läs mer om Copernicus Project här för att veta hur vi kan hjälpa ditt företag med era projekt.