Nyhet i den senaste versionen av Copernicus cTimesheet för tidrapportering med Iphone

Nyhet i den senaste versionen av Copernicus cTimesheet för tidrapportering med Iphone!

Exicom har nyligen släppt en ny version av Copernicus Mobile för tidrapportering med iphone som förutom uppdateringar innehåller en helt ny unik funktion för tidtagning. Den nya funktionen för tidtagning innebär att du nu kan tidrapportera tid som du enkelt har registrerat via din tidtagning t. ex vid telefonsamtal och kortare möten.

Fördelen med tidtagning är att du verkligen får med all tid som du vill registrera på ett mycket enkelt sätt. Du får även kontroll på alla små aktiviteter som du har under dagen och du kan även fakturera all nedlagdtid även om det är kortare aktiviteter.

Så här enkelt gör du för att använda tidtagningen:

Längst ner i alla vyer i appen finns tidtagaren. När tidtagningen startar så hämtas även adressen som tidrapportören befinner sig på. Nu kan tidrapportören välja kund och  projekt som tidtagningen avser. Tidrapportören kan skriva en kommentar till tidtagningen precis som det vore en tidrapport. Självklart kan tidrapportören stoppa och återstarta tidtagningen vid flera tillfällen under dagen. Det funkar alldeles utmärkt att göra flera tidtagningar under dagen.

Så här tycker en av våra kunder om Copernicus appar:

”Vi tittade på många olika tidrapporteringslösningar med app och kom fram till att den enda som klarade våra behov var Copernicus Time med Copernicus Mobile. Med Copernicus Mobile kan vi underlätta för alla medarbetare att göra sin tidrapportering snabbt, modernt, enkelt och smidigt via sina mobiler.”

För att kunna använda Copernicus cTimesheet behöver ladda ner appen och teckna ett avtal med Exicom Software.

Magnus Lundbom

Försäljningschef

Exicom Software AB