Ny version av cTimeSheet för Android

Ännu mer nyheter i Copernicus marknadsledande app för tidrapportering!

Vi har nu publicerat en ny version av vår efterfrågade app för tidrapportering för Android. Versionen heter 3.8.0 cTimeSheet för Android och laddas enkelt ner via Google Play.

 

I den här versionen har vi förbättrat hela gränssnittet. Den tidigare designen är nu ersatt av ett ljust och modernare gränssnitt. Vi har gjort massor av förbättringar och utökat befintliga funktioner, bland annat har timern har fått utökade funktioner. Du kan nu slå på och av olika tidtagningar, om och om igen under dagen. Givetvis har du möjlighet att rapportera tid på kalendern i din mobil, tidrapportera på telefonsamtal som registrerats i telefonen, rapportera tid baserat på var du befunnit dig under dagen med tydlig information om tex restid och plats.
Vi har även rättat buggar som rapporterats in till oss.

 

Har du ännu inte kommit igång med en digital assistent för att automatisera och förenkla tidrapporteringen? Gör som många av våra kunder och börja med Copernicus mobile för tidrapportering. Med Copernicus mobile får du:

 

  • En digital assistent som förenklar tidrapporteringen
  • En modern och enkel tidrapportering som alla kan använda
  • Automatiserad hjälp för att göra tidrapporteringen tidseffektiv
  • Mindre administration för alla
  • Nöjda medarbetare som gör sin tidrapportering snabbt och enkelt
Vi och våra kunder anser att vi har den mest kompetenta och moderna appen för tidrapportering för Android. Samtidigt är vi ödmjuka för dina synpunkter och hoppas att du vill installera den, använda den och dela dina erfarenheter med oss. Vår strävan är att den ska underlätta din tidrapportering så långt det bara går. Du kan nu kommunicera och dela dina idéer och erfarenheter med oss via funktionen ”Synpunkter” som du hittar i appens inställningar.

 

Är du redan kund och användare av Copernicus ladda ner cTimeSheet för Android här.