Ny konsultchef till Exicom Software

Exicom välkomnar sin nya konsultchef, Anna Rosenberg, som tillträdde under januari 2015. Hon kommer närmast ifrån KMD Sverige AB, där hon var AO-chef för deras ERP-enhet. Anna har en lång bakgrund som konsult och säljare, bland annat av just affärssystem, och kommer att bli en stor tillgång för både Exicom och framför allt deras kunder.

Exicoms implementationskonsulter står med ena foten i tekniken och den andra i kundens verksamhet. Anna Rosenbergs vill öka såväl konsultens som kundens förståelse för synnergierna mellan just tekniken och verksamheten.

– Det är så otroligt lätt i den här branschen att man fastnar i en kravspec. Vi vill lyfta blicken, både vår egen och kundens, för vad rätt systemstöd kan göra för att utveckla en verksamhet, säger Anna.

Hon har sedan starten hos Exicom börjat se över planering och arbetssätt för att ytterligare förbättra leveranssäkerheten. Till exempel vill hon utveckla hur leverans och överlämningar sker.

– Det är viktigt att hålla den röda tråden; att det som vår säljare och kund, oftast ledningen, kommit överens om även hänger ihop med vad våra konsulter slutligen levererar till slutanvändarna, förklara Anna.

Ett led i Annas strävan är att tillsammans med marknadsavdelningen även se över paketeringen av konsulttjänsterna så att kundnyttan blir ännu tydligare. För kunden står helt klart i Annas fokus.

– Jag vill att vi ska uppfattas som en samarbetspartner snarare än endast en applikationsleverantör. Då är jag övertygad om att vi kommer att leverera verklig kundnytta.

Anna Rosenberg är 44 år, gift och har två barn. Familjens pärla är landstället i Värmland dit de åker för att koppla av – och koppla ner, för på landet är det jobbfritt! Anna älskar att resa och familjen har just kommit hem från en resa till USA och ett besök hos sonen som är utbytesstudent i Texas.

Vi ser fram emot att få ta del av Annas smittande energi och entreprenöriella sinne, och önskar henne välkommen och lycka till på Exicom!

Du når Anna Rosenberg på +46-(0)709-17 95 51, via mejl eller Linkedin.