Bluegarden erbjuder Copernicus e-fakturering via Evry

Bluegarden har nyligen moderniserat, effektiviserat och förenklat för sina kunder. Genom Copernicus e-fakturering från Exicom Software AB kan nu Bluegarden mycket enkelt och smidigt skicka e-fakturor via Evry.

Evry hanterar alla fakturorna från Bluegarden som de får in via en e-faktura modul i Copernicus vilket innebär att de skickar vidare e-fakturor, skriver ut, kuverterar och postar de fakturor till de kunder som ännu ej tar emot fakturor digitalt. En första kund till Bluegarden som är mycket tacksamma för e-faktureringen är Region Gotland som arbetar med e-fakturering sedan en tid för att effektivisera sin ekonomihantering. De är mycket glada och tacksamma över att Bluegarden nu är en av de leverantörer som arbetar modernt och som arbetar enligt sina egna värderingar att hitta effektiviseringar i allt, utan att tappa kvalitet.”

Bluegarden erbjuder helhetslösningar inom lön- och HR-administration. Företaget är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Bluegarden vilar på gedigen grund med kunskap och många års erfarenhet av systemstöd för HR- och löneprocesser. Tillsammans hanterar Bluegarden löner till 20 procent av Skandinaviens samtliga löntagare, totalt 2,3 miljoner personer. Bolaget har ca 600 anställda.