Exicom Software har tecknat avtal med ännu en ny större kund

Exicom Software har tecknat avtal med ännu en ny större kund. Kunden har bland annat valt att använda Copernicus tidrapportering med Copernicus Mobile apparna som idag är marknadsledande.

Funktionerna i appen från Exicom Software gör det enkelt för medarbetarna att rapportera all sin nedlagda tid vilket kommer underlätta väldigt mycket för kundens medarbetare. De har också valt att fakturera tiden i Copernicus och även att använda en integration mot Agresso. Integrationerna som Copernicus har och kan utveckla/anpassa är en av de styrkor som systemet har för att komma igång och slippa byta ut allt på samma gång. Integrationer i Copernicus finns bland annat till olika lönesystem, ekonomisystem och leverantörsfaktura scanningssystem.

För att få styrning och kontroll på sina resurser kommer de även att införa Copernicus Projektplanering och resursplanering som fas två. Kunden upplever också att de behöver få kontroll och styrning på sina projekt och resurser med stöd av ett verktyg. Fördelen och styrkan med Copernicus är att den är moduluppbyggd vilket gör att du kan införa moduler i olika faser vartefter behovet ökar eller uppstår. Detta möjliggör att man kan komma igång snabbt med t. ex tidrapporteringen för att sedan växa in ett mer komplett system senare.

Kunden är ett större företag som inte vill marknadsföra sitt varumärke i sådana här sammanhang vilket vi på Exicom Software givetvis respekterar. Vi vill ändå hälsa er varmt välkomna till oss och till ett långt och framgångsrikt samarbete framöver. Givetvis ställer denna kund upp som referens i framtiden för nya potentiella kunder.

Magnus Lundbom

Försäljningschef

Exicom Software AB