Registrera

I en mobil värld skall man kunna registrera nedlagd tid på kontoret, hemma, på bussen eller på flyget.

Tidrapportering

Tidrapporteringen i Copernicus Project är lätt att använda och minskar mängden dubbelregistrering i organisationen. Man kan tidrapportera antingen genom en webbsida eller på en Smartphone. Mobilare kan man inte bli.

Genom att man har ett schema för varje medarbetare vet man att all tid har kommit in och den blir fördelad på projekt, linjearbete och frånvaro.

Tiden attesteras av linjechef eller projektledare.
Läs mer här »

Reseräkningar

Genom funktionen kan varje medarbetare registrera sina egna reseräkningar avseende utlägg, traktamenten och resor på en egen webbsida. Det medför att reseräkningarna bokförs på projekten omgående och utgör underlag för fakturering om man har externa kundprojekt, till skillnad om de kommer in månaden efter i lönesystemet.
Läs mer här »

Inköp och Material

Leverantörsfakturor som projektförs i ert ERP-system, kan överföras via ett standardgränsnitt till Copernicus Project. På så sätt kan projektledaren få en fullständig uppföljning av projekten på ett ställe.

Utöver det kan man registrera olika typer av utlägg och material på projekten direkt i Copernicus Project.
Läs mer här »


 

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt.


Kontakta oss
KONTAKT
Svenska