Integrera

Copernicus Project kan integreras med de flesta av marknadens ERP- och lönesystem.

ERP-system

Integrationen med ERP-system är dubbelriktad. Den kan importera kostnader som skall projektföras, t ex leverantörsfakturor eller bokföringsorder. Den kan också exportera fakturaposter till ERP-systemet, med tillhörande konteringar. Integrationen kan även exportera andra konteringar, t ex värdering av pågående arbete eller interndebiteringar.

HR och lönesystem

Integrationen med HR och lönesystem skickar avvikelser för rapporterad tid, d.v.s. frånvaro och övertid för månadsavlönad personal och arbetad tid för timavlönad personal. Det finns även ett gränssnitt för att exportera reseräkningar och utlägg.

CRM-system

Integrationen med CRM-system innebär att man kan importera projektplaner till Copernicus Project. Praktiskt när ett prospekt övergår till att bli ett projekt.

Register

Integrationen kan importera registerdata från ERP-, lön- eller CRM-system, t ex kodplan, kundregister eller medarbetarregister. Den kan också exportera registerdata till andra system från projektregistret.


 

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt.


Kontakta oss
KONTAKT
Svenska